Traject voor lagere scholen

Animal Tails wil de stilte doorbreken en kinderen en jongeren een stem geven.

Wil jij ook samen met je klas op een unieke manier aan de slag gaan met thema's als communiceren, grenzen stellen en omgaan met emoties? Wil je ontdekken hoe je op een actieve en speelse manier kunt werken aan de klasdynamiek?

Geef je dan op om deel te nemen aan een laagdrempelige workshop van één voormiddag en geef je leerlingen de kans om op een natuurlijke en veilige manier te leren over zichzelf, de ander en de klasgroep.

Locatie: Zwaantjesstraat 33, Melle (terrein VZW IdeeKids)

Met dank aan een 'plezante premie' van Qmusic biedt Animal Tails in het schooljaar 2017 - 2018 twee trajecten voor lagere scholen aan voor de prijs van één: 80 euro voor twee trajecten. Elke school kan ook kiezen voor één traject aan 60 euro / klas.

Interesse?
Mail voor meer info naar: info@animaltails.be
Of neem contact op met Jorgen: 0479/18 03 45
Of surf naar: www.animaltails.be

Enkele reacties van andere deelnemers:
'De kinderen vonden het fantastisch, vertelden mooie verhalen thuis. Een aantal kinderen verlegden hun grenzen.'

'De kinderen leren omgaan met dieren met verschillende karakters. Ze worden uitgenodigd even na te denken over zichzelf en hun stijl waarmee ze mensen en dieren benaderen.'

'Ik heb er als juf enorm van genoten om de kinderen te zien samenwerken, emoties te zien tonen en delen met elkaar. De rustige en enthousiaste manier waarop dit alles werd gebracht heeft ervoor gezorgd dat zelfs kinderen met angsten voor honden toch mee durfden doen aan de eindactiviteiten. De kinderen fier zien terugkeren naar school geeft je als juf een dankbaar gevoel. Bedankt!'Tekst hier invullen...